Skip to content

WIE IS…

PP Websitebouw is een eenmanszaak. Het is onderdeel van Present Productions, een bedrijf wat al sinds 1995 bestaat en gespecialiseerd is in diverse media producties.  De focus heeft lang gelegen op audio en muziek, maar is sinds 2005 uitgebreid met het bedenken, bouwen en beheren van websites en webshops.

Wanneer u zaken doet met PP Websitebouw dan is uw contactpersoon Peter Veger. Zelfstandig ondernemer sinds 1995. Peter

“Hoofdzaak is altijd de combinatie techniek met creativiteit geweest. Ik ben begonnen met een geluidsstudio en heb van daaruit allerlei verwante vakgebieden bewandeld. Van 1998 tot 2003 heb ik gewerkt voor een groot media bedrijf, waar ik onder andere verantwoordelijk was voor het bedenken en schrijven van crossmediale formats voor tv-programma’s en websites. In 2005 ben ik gestart met een eigen muziekwinkel / webshop. De webshop was destijds één van de succesvolste binnen de branche. Hierdoor heb ik zeer veel geleerd over de techniek, beheer en exploitatie van websites en webshops. Door deze opgedane kennis, werd ik steeds vaker door andere ondernemers benaderd voor advies. Van daaruit ben ik begonnen met het bouwen, beheren en optimaliseren van websites voor anderen.

Wat betreft de techniek heb ik ervaring met software als o.a.  Joomla, Magento en Drupal, maar werk tegenwoordig bij voorkeur alleen nog maar met WordPress, al dan niet in combinatie met WooCommerce. Hierover ben ik erg enthousiast vanwege de enorme veelzijdigheid en de eenvoudige manier voor eindgebruikers om de content te beheren.”