Skip to content

Website laten maken

website laten beheren

Een website laten maken

Wanneer u een (nieuwe) website wilt, is het belangrijk om dit te laten doen door iemand die hier ervaring mee heeft en die uw wensen kan vertalen naar een professioneel eindproduct. Het gaat namelijk niet alleen om een stukje techniek, maar ook om het vertellen van een verhaal en voor het zorgen van conversie! Eigenlijk is de conversie het allerbelangrijkst; hoe krijg je het voor elkaar dat een website bezoeker overgaat tot actie en een product of dienst bij u afneemt! Hiervoor heeft u goede content nodig. Technisch gezien is het belangrijk dat Google de website ‘snapt’ zodat deze in de zoekresultaten te zien zal zijn.  Een website moet er zowel op een computer, tablet als mobiele telefoon goed uit ziet!

Voor een goede website komt dus aardig wat kijken, ik help u daar tegen een redelijk tarief graag mee!

Voor wie?

Als ervaren ondernemer Website laten makenmet een succesvolle webshop en winkel ben ik een goede sparring-partner voor ondernemers met ambitie. Mijn huidige klandizie bestaat voor het grootste deel uit kleinere zelfstandige ondernemers. Ik spreek hun taal en dat wordt op prijs gesteld. Maar ook stichtingen, bloggers en dienstverleners zoals (dieren-)artsen behoren tot de klanten die door mij een website laten maken en/of beheren

Ontdek de voordelen van het samenwerken met PP Websitebouw.

1U werkt samen met een ervaren ondernemer die zelf een  succesvolle winkel en webshop heeft gerund.

2PP Websitebouw staat voor een persoonlijke en vertrouwde aanpak, met goede adviezen.

3Het is betaalbaar en gemakkelijk. Er wordt zoveel mogelijk werk uit handen genomen dus is het tijdbesparend.

4U heeft zelf beheer en zeggenschap over de website en domeinnaam; u bent en blijft uiteraard zelf de eigenaar.

5U kunt zelf gemakkelijk onbeperkt pagina’s veranderen, verwijderen of toevoegen, zonder extra kosten!

6Ook voor onderhoud, beheer, online marketing / SEO / optimalisatie service bent u bij PP Websitebouw op de juiste plek.

7De websites worden gemaakt met WordPress: hoogwaardige, flexibele open source software.

8U krijgt gegarandeerd een zeer waardevolle website met de juiste uitstraling. Een website waar u trots op kunt zijn!

Opleveringsniveau nieuwe website

Websites worden zeer compleet opgeleverd. Veel uitbreidingen worden standaard geïnstalleerd. Zo is de website klaar om volledig geoptimaliseerd te worden voor Google en andere zoekmachines. Ook is het (optioneel) mogelijk om de bezoekers en hun gedrag te volgen. Hoe komen ze op de website en welke pagina’s bezoeken ze. Een contactformulier hoort uiteraard standaard bij de oplevering.

Wilt u ook een succesvolle website? Neem dan meteen contact op!
Contact