Skip to content

Wat kost een Website?

Wat kost een website

Wat kost een website? Ontdek betaalbare professionele webontwikkeling!

Flexibele en toekomstbestendige websites

Wilt u weten: wat kost een website? Wij bieden u de mogelijkheid om een website te laten maken met behulp van vooraanstaande software: WordPress. Met WordPress profiteert u van een flexibele en toekomstbestendige website.

Prijsvariatie en inventarisatie

De kosten van een basis website variëren doorgaans tussen de €599,-* en de €3500,-*. Het is daarom essentieel om vooraf een inventarisatie te maken van uw specifieke behoeften. Dit inventarisatieproces vindt meestal plaats tijdens een persoonlijk gesprek. Dit gebeurt veelal telefonisch of via e-mail, afhankelijk van uw voorkeur.

Bij het laten maken van een website bij PP Websitebouw stellen wij gratis een premium template ter beschikking. Bovendien, wanneer u tevens een onderhoudscontract afsluit, wordt dit template jaarlijks gratis geüpdatet naar de laatste versie. Hierdoor zijn templatekosten overbodig geworden.

Onze websites worden standaard zeer uitgebreid opgeleverd en bevatten onder andere de volgende opties:

  • Handig CMS (Content Management Systeem) waarmee u zelf de website kunt bijhouden
  • Gebaseerd op WordPress, het meest gebruikte CMS ter wereld
  • De website en de domeinnaam blijven in uw bezit
  • Mogelijkheid voor een groot aantal pagina’s, u bepaalt de omvang
  • Klaar voor optimalisatie voor Google en andere zoekmachines
  • Contactformulier, inclusief adresgegevens met desgewenst een Google-kaart
  • Eenvoudig zelf een blog bijhouden
  • Meerdere menu’s mogelijk

Heeft u specifieke wensen? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Wij staan klaar om vrijblijvend met u in gesprek te gaan en u te adviseren.

Conclusie: Wat kost een website?

De prijzen die genoemd worden, zijn exclusief BTW en onder voorbehoud. Houd er rekening mee dat elke website uniek is en dat de kosten zullen variëren op basis van uw specifieke behoeften. Het inventarisatieproces is van belang om een accurate prijsindicatie te kunnen geven.

Onze professionele web ontwikkeling maakt gebruik van WordPress en biedt flexibele en toekomstbestendige websites. Naast de bouwkosten van de website kunnen er ook aanvullende kosten zijn, zoals hostingkosten en onderhoudskosten. Er zijn al hostingcontracten beschikbaar vanaf slechts enkele euro’s per maand.

Wij nodigen u uit om onze portfoliopagina te bekijken voor inspiratie en om een beter beeld te krijgen van wat wij allemaal leveren. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor een persoonlijk gesprek waarin wij uw behoeften kunnen inventariseren.

Wat kost een website?

Dat is afhankelijk van uw wensen en eisen. Wij zijn er om u te helpen en een website te ontwikkelen die perfect bij u past!

Genoemde prijzen zijn exclusief BTW en onder voorbehoud. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de informatie op deze website.