Skip to content

SEO TEKSTSCHRIJVER

Webredactie en tekstschrijver in Huizen

De allerbeste manier om goed te scoren in de zoekresultaten van Google, is het publiceren van veel relevante en unieke content op de website. Helaas volstaat het niet om éénmaal een goede website te laten maken en er daarna niets meer aan te doen, het is erg belangrijk om een goede webredactie te voeren. Een goede SEO tekstschrijver kan het verschil maken.

Eigen SEO Tekstschrijver voor uw website

Om te blijven scoren in de zoekmachines en bij de bezoekers is het belangrijk dat een website 'in beweging' is. De beste manier om dit te realiseren is om met regelmaat nieuwe relevante teksten te plaatsen of te laten plaatsen door een ervaren SEO tekstschrijver. Het is voor de SEO tekstschrijver de kunst om deze teksten zó te schrijven dat het, naast dat het prettig leest, ook belangrijke SEO informatie bevat. Door deze combinatie goed toe te passen ontstaan er waardevolle teksten voor de bezoekers én tevens een grote kans dat Google de website of pagina steeds hoger gaat waarderen. Het resultaat van een goede SEO webredactie is een hogere ranking in de zoekresultaten en een betere conversieratio van de bezoekers naar klanten.

Heeft u behoefte aan een goede SEO tekstschrijver voor een website of webshop? In dat geval kunt u bij mij terecht. Ik kan u in veel gevallen voorzien van SEO teksten die prettig lezen en een goede impact hebben op Google, Yahoo en Bing. De teksten kunnen wervend, informatief of commercieel zijn, maar ook het schrijven van handleidingen valt onder de mogelijkheden. Desgewenst kan ik de teksten rechtstreeks in het CMS plaatsen, zodat u niet zelf de aanpassingen aan de website hoeft te doen.

De volgende teksten zijn onder andere mogelijk:

  • Nieuwsberichten
  • Tekst voor een categoriepagina
  • Productomschrijvingen
  • Websiteomschrijvingen
  • Blogteksten
  • Landingspagina's
  • Technische informatie zoals handleidingen
  • Beschrijvingen van procedures

SEO Web-redactie in combinatie met technisch onderhoud

Het is ook mogelijk om een website technisch te onderhouden in combinatie met de webredactie. Denk daarbij aan het up to date houden van alle software en het maken van aanpassingen, uitbreidingen installeren en alle andere voorkomende werkzaamheden. Tevens wordt de website regelmatig gemonitord op technische prestaties zoals snelheid en toegankelijkheid voor bezoekers en zoekmachines die de website moeten kunnen indexeren.

Web-redactie mogelijk op maandbasis

Om een website echt goed te laten scoren is het van belang dat de webredactie werkzaamheden doorlopend worden uitgevoerd. Het werk is namelijk niet direct zichtbaar en het volstaat niet om éénmalig een goede tekst te plaatsen en daarna weer achterover te gaan leunen. Om deze reden ga ik bij voorkeur een langere termijn relatie met mijn klanten aan. Het duurt meestal 3 maanden voordat een verandering aan de website volledig is geland bij Google, Bing en Yahoo. En in de tussentijd is het goed om alweer andere verbeteringen of aanpassingen gedaan te hebben en nieuwe teksten te hebben gepubliceerd.

Ik werk daarom het liefst op urenbasis per maand. De klant krijgt na iedere maand de vaste factuur op basis van het afgesproken aantal uren, vergezeld met een urenspecificatie, waarin precies staat vermeld wat ik precies gedaan heb.

Neem vrijblijvend contact op om een afspraak te maken of voor een offerte!

Contact

Neem gerust contact op om de mogelijkheden en kosten te bespreken:  Contact