PORTFOLIO

De laatste tijd zien is er sprake van een gedeeltelijke verschuiving van websitebouw naar het onderhouden en optimaliseren van websites. Op dat vlak werken wij met plezier samen met een aantal vaste klanten. Soms voor een korte periode, maar soms ook op basis van een doorlopende samenwerking.

Hieronder staat een greep uit de websites gebouwd door PP Websitebouw.

Bert Teeling – Kunstenaar

Bert Teeling is een kunstenaar uit Huizen. Gespecialiseerd in schilderijen en tekeningen. De website was verouderd en de teksten moesten herschreven worden. De kunstwerken zijn direct online te bestellen via de ingebouwde winkel module.

Bert Teeling - Exclusieve wandkunst

Trendwatcher by Wendy Kahlé

Trendwatcher Hilversum

Verreweg de meest toonaangevende juwelier van Het Gooi. Alle hippe merken zijn vertegenwoordigd en trends worden hier niet alleen gevolgd, maar ook gezet! Website ontwikkeld door PP Websitebouw. Tevens zijn alle teksten geschreven en wordt er continue gewerkt aan de SEO.

Trendwatcher Hilversum

Patty’s Petshop

Patty's Petshop

De leukste dierenwinkel van Het Gooi. Overigens vindt u hier alleen de beste allerbeste producten en -adviezen. De webshop is gekoppeld aan het kassasysteem in de winkel. Van daaruit kunnen de product-prijzen worden aangepast. Deze volledig nieuwe website wordt maandelijks onderhouden door PP websitebouw en er wordt gestreden om de posities in Google.

Patty's Petshop

Bezoekerstellers.nl

bezoekerstellers.nl

Deze website is bedoeld om een specifieke niche markt te bedienen. Een gloednieuwe website is gemaakt, welke vanaf de eerste dag al erg goed scoort in Google. Het bewijs dat websites niet erg fancy hoeven te zijn om te scoren. Ook de conversie is goed.

Bezoekerstellers.nl

Computer Hulp Huizen

Computerhulp bedrijf in Huizen. Betreft een WordPress website op basis van een light thema. Met het oog op de wat oudere doelgroep is de website bewust minimalistisch van opzet om de boodschap helder en eenvoudig te houden.

Computerhulp Huizen

Mixing Studio Online

mixingstudioonline.com

Mixing Studio Online betreft een internationale website voor artiesten. Via deze website kunnen zij hun muziek laten mixen of masteren. Bestandsuitwisseling en de communicatie gebeurt allemaal online, zodat de artiest het mixage en mastering proces op afstand, perfect in de gaten kan houden.

MIxing Studio Online

Muziek Mixen Masteren

Bij muziekmixenmasteren.nl kunnen klanten hun muziek online laten nabewerken: mixen en masteren. Tevens is het mogelijk om andere audio-opnames te laten bewerken. De klant kan zijn audiobestanden via wetransfer of dropbox verzenden aan muziekmixenmasteren.nl en ontvangt het resultaat via dezelfde weg ook weer retour.

Muziek Mixen Masteren

e-drumstel.nl

E-drumstel.nl is een gespecialiseerde website met informatie over elektronisch drummen en de gebruikte drumstellen. Bezoekers kunnen hun eigen reviews schrijven en er is zelfs een marktplaats aanwezig. Zeer uitgebreide professionele website waarbij erg veel aandacht aan SEO besteed is.

www.e-drumstel.nl

K&Payrolling

Administratiekantoor Kemner & Partners uit Huizen had behoefte aan een website voor hun payrolling activiteit. Er is gekozen voor een aparte website op basis van de reeds door PP Websitebouw geleverde website: www.kemner.com. De nieuwe website heeft dezelfde look & feel.

kemner-uitzendbureau.nl/

Huisarts Pupping Bussum

Ook huisarts Pupping in Bussum heeft gekozen voor een nieuwe website van PP websitebouw. Er is gekozen voor een moderne vormgeving met mogelijkheid om zelf met regelmaat nieuwsberichten te kunnen plaatsen. De website is zowel technisch als qua ontwerp een flinke vooruitgang ten opzichte van de vorige website.

huisartspupping.nl

Huisarts praktijk J.H. Segers

Huisarts J.H. Segers had nog geen moderne website. In overleg is gekozen voor dit vlotte en frisse design. Medewerkers kunnen zelf eenvoudig berichten plaatsen en pagina's toevoegen en aanpassen. Dit is vooral makkelijk vanwege het gebruik van het WordPress content management systeem (CMS).

doktersegers.nl

Teeuw Marktkramen Verhuur

teeuwmarktkramen

Deze WordPress Website werd geleverd aan teeuwmarktkramen.nl Dit is een goed voorbeeld van een professioneel ogende website op basis van een gratis template.

teeuwmarktkramen.nl

Bouw Bennewitz Bouwbedrijf

BouwBennewitz

Dit Huizer bouw en timmerbedrijf had nog geen website. Deze nieuwe website werd geleverd door PP websitebouw. Tevens werden er voor de eigenaren instructiefilmpjes gemaakt over hoe ze zelf de website kunnen beheren.

www.bouwbennewitz.nl

Camera Totaal Beveiliging

Website gebaseerd op een professioneel thema. Dergelijke thema’s zijn zeer uitgebreid opgebouwd met vele opties. Deze klant koos ervoor om bepaalde onderdelen uit te schakelen en alleen gebruik te maken van de voor hun geschikte items. Tevens worden er voor deze klant mailings verzonden.

cameratotaalbeveiliging.nl

Kemner & Partners Administratie Kantoor

Kemner

Uitgebreide website gebaseerd op een professioneel template/ontwerp. Voor deze opdracht is de eerdere website tevens stapsgewijs verhuisd naar een nieuw internetadres / URL. Dit proces moest in goede banen worden geleid om de reeds opgebouwde populariteit bij Google niet te verliezen.

Kemner.com

KWBS Winkel Beveiliging

Zeer actuele WordPress website. Na oplevering is de opdrachtgever zeer actief aan de gang gegaan. Steeds worden er nieuwe berichten, pagina’s en producten geplaatst. Vanwege de steeds vernieuwde inhoud scoort de website altijd goed in Google.

www.kwbs.nl

Musicdeals

Dit betreft een informatieve website voor muzikanten. De site is voorheen een webshop voor instrumenten en apparatuur geweest. De getoonde informatie komt van meerdere bronnen en wordt continue ge-update. Iedere dag worden er meerdere actuele nieuwsberichten geplaatst.

musicdeals.nl

e-drumstel.nl

E-drumstel.nl is een gespecialiseerde website met informatie over elektronisch drummen en de gebruikte drumstellen. Bezoekers kunnen hun eigen reviews schrijven en er is zelfs een marktplaats aanwezig. Zeer uitgebreide professionele website waarbij erg veel aandacht aan SEO besteed is.

www.e-drumstel.nl

NL Evenementen Bureau

Kemner

Dit betreft een website welke gemaakt is in Magento. De klant had behoefte aan volledige flexibiliteit voor de verkoop en verhuur van marktkramen en evenementen. Er was voor de vorige website al een script geschreven voor de marktlijst waarop de klanten kramen konden reserveren. Deze werd geïntegreerd in de nieuwe magento website door een partner van PP Websitebouw. Deze website wordt door de opdrachtgever actief onderhouden waardoor hij altijd actueel is en goed scoort binnen de zoekresultaten van Google.

www.nlevenementen.nl

De Nieuwe Slager uit Naarden

Dit bedrijf bestaat al 80 jaar en eigenlijk is een website nooit nodig geweest. Toch is ervoor gekozen om deze website te laten bouwen en zo een eigen professioneel online visite kaartje te realiseren. De site is gemaakt door PP websitebouw in samenwerking met een communicatiebureau.

www.denieuweslager.nl