Skip to content

PORTFOLIO

Hieronder staat een kleine greep uit de websites die gebouwd zijn door PP Websitebouw. Veel van deze websites worden ook iedere maand onderhouden, waardoor ze technisch altijd up to date zijn. Maar het grootste belang van de maandelijkse bezigheden is de SEO: de websites scoren erg goed in Google! Naast de genoemde websites zijn er nog veel meer sites waar PP Websitebouw op één of andere manier bij is betrokken. Al dan niet als bouwer, partner of eigenaar.

We Crave Music

We Crave Music

Deze website is gemaakt voor artiesten boeker We Crave Music en Candy Dulfer. De site is zo ingericht dat de beheerder alleen maar een formulier hoeft in te vullen om nieuwe artiesten toe te voegen. Zo ontstaat er voor iedere artiest een nieuwe pagina in precies de zelfde layout als alle anderen. Ook het aanpassen van bestaande artiesten gaat via het zelfde formulier.

We Crave Music

SausMonster

Dit betreft een redelijk eenvoudige webshop voor SausMonster. Hier worden de lekkerste sausen verkocht die ook nog redelijk uniek zijn in Nederland, zoals het merk Crazy Bastard

SausMonster

Kunstwerken.ART

Kunstwerken.ART is een zeer complexe website met vele verschillende custom gemaakte onderdelen. Bezoekers kunnen een abonnement afsluiten en daarna een eigen biografiepagina aanmaken en hun kunstwerken tentoonstellen. Er zijn verschillende soorten abonnementen beschikbaar. Het verschil zit hem voornamelijk in de hoeveelheid kunstwerken die een artiest tegelijkertijd mag tentoonstellen.

kunstwerken.ART

Claus Clinic

Deze website is gemaakt voor Claus Clinic, dé dierenarts van Curacao. Aan deze website wordt tevens maandelijks gewerkt aan zoekmachineoptimalisatie. Hierdoor staat de website op vrijwel alle relevante zoekopdrachten bovenaan.

Claus Clinic

Honden Botten

Een affiliate website met informatie en deals voor honden bezitters

Honden Botten

bas-gitaar.nl

Affiliate website met basgitaren

Bas-gitaar.nl

Hengelsport Deals

Affiliate website gespecialiseerd in hengelsport

hengelsportdeals.nl

Knsystemen.nl

Bedrijfswebsite technisch bedrijf wat zich bezighoudt met beveiligingsoplossingen

knsystemen.nl

Akoestische Gitaar

Een affiliate website met informatie en deals van akoestische gitaren

Akoestische Gitaar

Bladmuziekdeals.nl

Affiliate website met bladmuziek, songbooks, tabulatuur en benodigdheden voor bladmuziek.

Bladmuziekdeals.nl

Papegaaienkooikopen.nl

Affiliate website gespecialiseerd in papegaaien kooien

papegaaienkooikopen.nl

Shopping.wiewathaar.nl

Affiliate website en blog met kappersbenodigdheden

Shopping.wiewathaar.nl

Middeltegenstress.nl

Een helpende website waar je allerlei tips vindt over hoe om te gaan met stress. Er zijn interessante artikelen en links naar supplementen geplaatst.

Middel tegen stress

Trimsalon Huizen

Trimsalon Huizen is een na opening meteen al ontzettend succesvolle honden trimsalon.

Trimsalon Huizen

Co2meterschool.nl

Co2meterschool.nl is een website waar 1 specifiek product wordt aangeboden, een draadloze co2 meter die werkt via IoT met geavanceerde extra functies

Co2meterschool.nl

Dierenarts Hilversum

Een extra website voor de praktijk Dierenarts Loosdrechtseweg in Hilversum voor SEO doeleinden

Dierenarts Hilversum

Telsysteem Bezoekers

telsysteembezoekers.nl is een extra website voor vaste klant KNSystemen. Bij deze website ligt de focus op een specifiek product waar men extra mee onder de aandacht wil komen. Het werken met dit soort product gerichte websites heeft regelmatig een goed resultaat. Heeft u ook interesse? neem dan gerust contact op!

Telsysteem Bezoekers

Doggyfresh Honden Wasstraat

DoggyFresh is de eerste professionele honden wasstraat in Het Gooi. Mensen kunnen op de website online een reservering doen en een zogeheten "clubcard" aanschaffen.

DoggyFresh hondenwasstraat

KNSystemen

KNSystemen is een bedrijf welke is gespecialiseerd in beveiliging en toegangscontrole. Tevens analyse van publieksstromen.

KNSystemen.nl

Hengelsport Huizen

Hengelsport Huizen is een zeer uitgebreide hengelsport zaak. De website scoort qua SEO ontzettend goed binnen het hele gooi en daarbuiten, waardoor klanten uit de hele regio naar de winkel komen!

Hengelsport Huizen

Trimsalon Kübra

Bij trimster Kübra is uw hond van harte welkom voor een professionele trim behandeling. De website is een zeer eenvoudige opzet, welke later mogelijk wordt uitgebreid met meer techniek en content.

Trimsalon Kübra

Trendwatcher by Wendy Kahlé

Trendwatcher Hilversum

Verreweg de meest toonaangevende juwelier van Het Gooi. Alle hippe merken zijn vertegenwoordigd en trends worden hier niet alleen gevolgd, maar ook gezet! Website ontwikkeld door PP Websitebouw. Tevens zijn alle teksten geschreven en wordt er continue gewerkt aan de SEO.

Trendwatcher Hilversum

Patty’s Petshop

Patty's Petshop

De leukste dierenwinkel van Het Gooi. Overigens vindt u hier alleen de beste allerbeste producten en -adviezen. De webshop is gekoppeld aan het kassasysteem in de winkel. Van daaruit kunnen de product-prijzen worden aangepast. Deze volledig nieuwe website wordt maandelijks onderhouden door PP websitebouw en er wordt gestreden om de posities in Google.

Patty's Petshop

Comfort Sensor

comfortsensor.nl is een website welke een product aanbeveelt die sensoren bevat om C02, temperatuur en luchtvochtigheid. Met deze sensor is het mogelijk om "leefbaarheid" te meten in bijvoorbeeld klasklokalen. Tevens wordt deze sensor veel ingezet ter voorkoming van verspreiding van het Corona virus. Een hoog C02 level geeft aan wanneer er teveel mensen in een ruimte zijn en er gelucht moet worden.

Comfort Sensor

e-drumstel.nl

E-drumstel.nl is een gespecialiseerde website met informatie over elektronisch drummen en de gebruikte drumstellen. Bezoekers kunnen hun eigen reviews schrijven en er is zelfs een marktplaats aanwezig. Zeer uitgebreide professionele website waarbij erg veel aandacht aan SEO besteed is.

www.e-drumstel.nl

honden-botten.nl

Leuke nieuwe webshop, gespecialiseerd in gezond kauwen en kluiven voor honden.

honden-botten.nl

Muziek Mixen Masteren

Bij muziekmixenmasteren.nl kunnen klanten hun muziek online laten nabewerken: mixen en masteren. Tevens is het mogelijk om andere audio-opnames te laten bewerken. De klant kan zijn audiobestanden via wetransfer of dropbox verzenden aan muziekmixenmasteren.nl en ontvangt het resultaat via dezelfde weg ook weer retour.

Muziek Mixen Masteren

Camerabeveiliging Het Gooi

Website is onderdeel van een bedrijf wat zich specialiseert in het leveren van producten op het gebied van beveiliging en preventie

Camerabeveiliging Het Gooi

KWBS Winkel Beveiliging

Zeer actuele WordPress website. Na oplevering is de opdrachtgever zeer actief aan de gang gegaan. Steeds worden er nieuwe berichten, pagina’s en producten geplaatst. Vanwege de steeds vernieuwde inhoud scoort de website altijd goed in Google.

www.kwbs.nl

Musicdeals

Dit betreft een informatieve website voor muzikanten. De site is voorheen een webshop voor instrumenten en apparatuur geweest. De getoonde informatie komt van meerdere bronnen en wordt continue ge-update. Iedere dag worden er meerdere actuele nieuwsberichten geplaatst.

musicdeals.nl

Staysafe Infozuil

Tijdens de Corona Pandemie zijn er veel innovatieve en slimme ondernemers die van een nood een deugd maken. Deze informatiezuil houdt precies bij hoeveel mensen in een gebouw zijn en geeft door middel van beeld en audio aan wanneer mensen moeten wachten totdat er weer ruimte is. Wordt vooral gebruikt bij supermarkten en winkelketens.

Staysafe Infozuil

De Nieuwe Slager uit Naarden

Dit bedrijf bestaat al 80 jaar en eigenlijk is een website nooit nodig geweest. Toch is ervoor gekozen om deze website te laten bouwen en zo een eigen professioneel online visite kaartje te realiseren. De site is gemaakt door PP websitebouw in samenwerking met een communicatiebureau.

www.denieuweslager.nl

Mixing Studio Online

mixingstudioonline.com

Mixing Studio Online betreft een internationale website voor artiesten. Via deze website kunnen zij hun muziek laten mixen of masteren. Bestandsuitwisseling en de communicatie gebeurt allemaal online, zodat de artiest het mixage en mastering proces op afstand, perfect in de gaten kan houden.

MIxing Studio Online

Bezoekerstellers.nl

bezoekerstellers.nl

Deze website is bedoeld om een specifieke niche markt te bedienen. Een gloednieuwe website is gemaakt, welke vanaf de eerste dag al erg goed scoort in Google. Het bewijs dat websites niet erg fancy hoeven te zijn om te scoren. Ook de conversie is goed.

Bezoekerstellers.nl

Bert Teeling – Kunstenaar

Bert Teeling is een kunstenaar uit Huizen. Gespecialiseerd in schilderijen en tekeningen. De website was verouderd en de teksten moesten herschreven worden. De kunstwerken zijn direct online te bestellen via de ingebouwde winkel module.

Bert Teeling - Exclusieve wandkunst

Bouw Bennewitz Bouwbedrijf

BouwBennewitz

Dit Huizer bouw en timmerbedrijf had nog geen website. Deze nieuwe website werd geleverd door PP websitebouw. Tevens werden er voor de eigenaren instructiefilmpjes gemaakt over hoe ze zelf de website kunnen beheren.

www.bouwbennewitz.nl

Motortrailer Rent

Bij motortrailer rent kunnen mensen terecht die tijdelijke behoefte hebben aan een motortrailer. Er is keuze uit verschillende soorten en maten trailers.

MotorTrailer Rent

Kemner & Partners Administratie Kantoor

Kemner

Uitgebreide website gebaseerd op een professioneel template/ontwerp. Voor deze opdracht is de eerdere website tevens stapsgewijs verhuisd naar een nieuw internetadres / URL. Dit proces moest in goede banen worden geleid om de reeds opgebouwde populariteit bij Google niet te verliezen.

Kemner.com

K&Payrolling

Administratiekantoor Kemner & Partners uit Huizen had behoefte aan een website voor hun payrolling activiteit. Er is gekozen voor een aparte website op basis van de reeds door PP Websitebouw geleverde website: www.kemner.com. De nieuwe website heeft dezelfde look & feel.

kemner-uitzendbureau.nl/

NL Evenementen Bureau

Kemner

Dit betreft een website welke gemaakt is in Magento. De klant had behoefte aan volledige flexibiliteit voor de verkoop en verhuur van marktkramen en evenementen. Er was voor de vorige website al een script geschreven voor de marktlijst waarop de klanten kramen konden reserveren. Deze werd geïntegreerd in de nieuwe magento website door een partner van PP Websitebouw. Deze website wordt door de opdrachtgever actief onderhouden waardoor hij altijd actueel is en goed scoort binnen de zoekresultaten van Google.

www.nlevenementen.nl

Huisarts Pupping Bussum

Ook huisarts Pupping in Bussum heeft gekozen voor een nieuwe website van PP websitebouw. Er is gekozen voor een moderne vormgeving met mogelijkheid om zelf met regelmaat nieuwsberichten te kunnen plaatsen. De website is zowel technisch als qua ontwerp een flinke vooruitgang ten opzichte van de vorige website.

huisartspupping.nl

MyCast.nu

MyCast is een vernieuwend concept op het gebied van werving en selectie voor Freelancers.

Mycast.nu

Computer Hulp Huizen

Computerhulp bedrijf in Huizen. Betreft een WordPress website op basis van een light thema. Met het oog op de wat oudere doelgroep is de website bewust minimalistisch van opzet om de boodschap helder en eenvoudig te houden.

Computerhulp Huizen

Camera Totaal Beveiliging

Website gebaseerd op een professioneel thema. Dergelijke thema’s zijn zeer uitgebreid opgebouwd met vele opties. Deze klant koos ervoor om bepaalde onderdelen uit te schakelen en alleen gebruik te maken van de voor hun geschikte items. Tevens worden er voor deze klant mailings verzonden.

cameratotaalbeveiliging.nl

Teeuw Marktkramen Verhuur

teeuwmarktkramen

Deze WordPress Website werd geleverd aan teeuwmarktkramen.nl Dit is een goed voorbeeld van een professioneel ogende website op basis van een gratis template.

teeuwmarktkramen.nl

Huisarts praktijk J.H. Segers

Huisarts J.H. Segers had nog geen moderne website. In overleg is gekozen voor dit vlotte en frisse design. Medewerkers kunnen zelf eenvoudig berichten plaatsen en pagina's toevoegen en aanpassen. Dit is vooral makkelijk vanwege het gebruik van het WordPress content management systeem (CMS).

doktersegers.nl