• Goedkope website voor zzp’ers

  ZZP’er kan niet zonder website

  Zodra je begint als ZZP’er heb je erg veel aan je hoofd. Er moeten ontzettend veel zaken geregeld worden zoals Belastingdienst, Kamer van Koophandel, verzekeringen, enzovoorts. Een website hoort bij de belangrijkste zaken. De website is jouw visitekaartje en uithangbord tegelijkertijd. Al is het alleen maar om jouw contactgegevens vindbaar te maken op het internet. Het is ook een goede manier om uitleg te geven over de diensten of producten die je levert. Tevens kun je met een website je klanten op de hoogte houden van de projecten waar je mee bezig bent, of hebt afgerond.

  Veel webdesigners te vinden, waar kies je voor?

  Tenzij je zelf websites bouwt, zal iemand dat voor je moeten doen. De vraag is op dit punt, wat heb je wél nodig en wat eigenlijk niet. Er is enorm veel aanbod van webdesigners, van gedreven enthousiaste collega ZZP’ers tot grote (en meestal dure) designbureaus. De duurdere webdesigners steken vaak veel tijd in het ontwerp van de website en maken daarnaast vaak ook gebruik van eigen CMS software. Terwijl de goedkopere aanbieders vaak gebruik maken van bewezen technieken voor de bouw van de site. Het daadwerkelijk vanuit het niets ontwerpen van een website lay-out is een tijdrovende bezigheid en dus duur. Er zijn ook webdesigners die werken met een basis ontwerp en daar steeds een ander smaakje overheen gieten. Dat is vaak voldoende effectief en het houdt de kosten binnen beperken.

  Een andere mogelijkheid is het gebruiken van kant en klare lay-outs, of templates. Dit zijn professionele ontwerpen, die er erg goed uitzien en meestal beschikken over veel technische mogelijkheden. Die ontwerpen zijn meestal flexibel zodat de uitstraling is aan te passen op jouw bedrijf. Het werken met dergelijke templates is kostenbesparend en heeft de beste prijs/kwaliteit verhouding. Op deze manier werkt PP Websitebouw.

  Wat kost het?

  Afhankelijk van door wie je jouw website laat maken, moet je voor een professionele website rekenen op een kostenplaatje van ongeveer €300,- tot €2500,-. Daarnaast zijn er altijd terugkerende kosten voor de hosting en het gebruik van de domeinnaam. Deze kosten liggen meestal tussen €5,- en €15,-  per maand. Bij PP Websitebouw beschik je al over een professionele website vanaf €300,-

  Laat jouw website ook maken door PP Websitebouw!

  Bij PP Websitebouw krijg je naast een super professionele website ook persoonlijk contact en desgewenst onderhoud. Tevens is het mogelijk om de website met regelmaat van nieuwe content te laten voorzien.

  Kijk hier voor de diverse websites die PP Websitebouw levert:  Aanbod

  Of neem contact op:  Contact

  Posts met de Tags , ,
Comments are closed.