• Website Laten Maken Huizen

  Webdesigner Huizen?

  Zoekt u in de omgeving van Huizen een webdesigner of websitebouwer? Dan bent u bij PP websitebouw aan het juiste adres. Gevestigd in Huizen kan ik direct bij u langskomen om uw wensen te bespreken.

  Betaalbare website nodig?

  PP websitebouw maakt betaalbare websites voor iedereen: bedrijf, instelling, stichting, vereniging, noem maar op! Waarom veel geld betalen voor het op maat een website laten maken, terwijl het ook veel goedkoper kan! PP Websitebouw werkt met een enorme hoeveelheid professionele ontwerpen, waaruit u kunt kiezen. Desgewenst wordt er een voorselectie voor u gemaakt van templates, welke goed bij uw situatie kunnen passen. Deze ontwerpen zijn vervolgens weer te finetunen en naar wens aan te passen.

  Er zijn webdesigners in het middensegment die veel meer geld rekenen voor een website dan PP websitebouw uit Huizen en u vertellen dat zij speciaal voor u een design hebben gemaakt. Feitelijk is het zo dat velen van hen steeds teruggrijpen op hetzelfde idee, maar dan net met een ander kleurtje of ‘smaakje’.  De ontwerpen waar PP Websitebouw gebruik van maakt, zijn van hoge kwaliteit, steeds weer anders en meestal is het veel goedkoper! Daarom hebben veel ondernemers hun website laten maken door PP Websitebouw, webdesign Huizen.

  Website laten maken in Huizen

  Als u uw gaat website laten maken door PP Websitebouw in Huizen dan werkt dat als volgt:

  1. Als u zich bevindt in Huizen, Blaricum, Bussum, Eemnes of Hilversum, kom ik in de meeste gevallen bij u langs om kennis te maken en uw wensen door te nemen. Tevens wordt u geïnformeerd over wat kan en wat misschien niet kan. In de meeste gevallen hoort u direct wat de reële, lage prijs zal zijn.
  2. U ontvangt daarna desgewenst een speciaal voor u gemaakte preselectie van 3 websiteontwerpen welke goed bij uw bedrijf of instelling passen. Hieruit maakt u uw keuze, maar u kunt uiteraard ook zelf kiezen uit de vele honderden beschikbare professionele ontwerpen!
  3. U levert teksten en afbeeldingen aan, of u besteedt dit ook uit aan PP Websitebouw.
  4. De website wordt gebouwd.
  5. U geeft uw response op de website. Bent u tevreden dan gaat hij direct online, ziet u nog verbeterpunten dan gaan we daar mee aan de slag.
  6. Uw website wordt opgeleverd.

  Website laten beheren door PP Websitebouw

  Naast het website laten maken door PP Websitebouw, kan ik voor u ook de gehele website beheren. Hieronder valt eenvoudig onderhoud, maar het kan ook zijn dat u wilt dat de website up to date gehouden wordt, zoals het plaatsen van berichten, foto’s of andere zaken. Ik kan in veel gevallen ook teksten voor u schrijven ten behoeve van nieuwspagina’s, blogs, productinformatie, enzovoorts.

  Heeft u interesse in een professionele betaalbare website in de omgeving van Huizen?

  Wilt u ook uw website laten maken door PP Websitebouw, neem dan direct contact op via het contactformulier of telefonisch! U wordt zeer snel geholpen en bent online voordat u het weet! U kunt ook eerst een offerte aanvragen!

  **Uiteraard kan PP Websitebouw  ook een website voor u maken of onderhouden als u zich niet in Het Gooi bevindt!**
Comments are closed.