• SEO Huizen

  SEO Huizen zoekmachine optimalisatie.

  SEO staat voor Search Engine Optimization: in het Nederlands zoekmachine optimalisatie. PP Websitebouw uit Huizen is naast het maken van nieuwe websites, gespecialiseerd in zoekmachine optimalisatie. Mijn huidige clientele bestaat voornamelijk uit ZZP’ers en (web-)winkeliers uit diverse branches. Heb je een website, maar scoort deze niet goed in Google? Dan help ik graag om hogere plekken in de zoekresultaten te behalen! Naast het optimaliseren van de website denk ik ook graag mee met jouw business. Zelf ben ik een ervaren ondernemer met in het verleden een eigen winkel en een grote, succesvolle webshop.

  SEO Huizen inzetten om jouw omzet te verhogen!

  Verkoop je een uniek product of dienst?

  Dan is het met wat aandacht vrij eenvoudig om jouw website op de voor jou belangrijke zoektermen goed te laten scoren in de zoekresultaten.

  Begeef je jezelf in een branche met veel online concurrentie?

  Dan is het meestal erg moeilijk zijn om een plekje te verwerven op de eerste pagina. Vaak zijn het de grote bedrijven die deze plekjes wegkapen. Toch zijn er mogelijkheden om op specifieke zoektermen te scoren en zo jouw omzet te vergroten. Helemaal wanneer je SEO combineert met online adverteren op bijvoorbeeld Google Adwords (SEA)

  Geloof geen SEO fabeltjes!

  Laat je echter niets wijsmaken; wanneer een bedrijf belooft dat je met alle belangrijke zoektermen op de 1e plaats komt, dan vertellen ze fabeltjes. Dit is namelijk nooit te garanderen, tenzij je een eindeloze hoeveelheid tijd en geld tot je beschikking hebt. Dus nee, ik beloof u nooit vooraf de eerste plaats binnen de organische(!) zoekresultaten.

  Zichtbare resultaten en betaalbaar!

  Ondanks dat nooit exact te voorspellen is hoe Google omgaat met de aanpassingen die ik doe aan jouw website, zul je merken dat de website steeds beter gaat scoren. Er komen steeds meer bezoekers binnen via verschillende zoekopdrachten  en links. Zo kun je deze bezoekers converteren naar klanten. Ik hanteer een schappelijk uurtarief, neem gerust contact op om hiernaar te informeren.

  Hoe wordt jouw website blijvend geoptimaliseerd met SEO?

  Google kijkt grofweg naar 3 belangrijke zaken:

  1. Bevat een website interessante en unieke informatie
  2. Zit de website technisch goed en logisch in elkaar
  3. Zijn er andere (belangrijke) websites die naar een website verwijzen

  Mijn specialisatie bevindt zich in de punten 1 en 2. Ik schrijf zeer regelmatig SEO geoptimaliseerde teksten voor websites in uiteenlopende branches. Denk daarbij aan de volgende soorten teksten:

  • Blogteksten
  • Pagina’s over de gevoerde merken, producten of diensten
  • Specifieke pagina’s om publiek naar jouw website te krijgen (Landingspagina’s)
  • Website- en bedrijfsomschrijvingen

  Naast het inhoudelijke gedeelte ben ik ook zeer ervaren in het technische aspect van optimalisatie en onderhoud. Door jarenlange ervaring weet ik hoe de structuur van een website eruit hoort te zien, waar zich valkuilen en verbeterkansen bevinden De technische optimalisatie is iets wat je in principe niet aan de buitenkant ziet, maar wat wel door bedrijven als Google wordt opgemerkt. Het gevolg is een hogere waardering en dus betere zoekresultaten.

  Punt 3, het zorgen voor verwijzend verkeer is een klus die je vaak voor een groot deel zelf kunt klaren. Vraag bijvoorbeeld aan leveranciers, zakenpartners of klanten uit jouw branche om een linkje naar jouw website te plaatsen. Daarnaast zijn er meerdere andere mogelijkheden om aan links te komen, het belangrijkste is dat deze links branche gerelateerd zijn en een hoge Google waardering hebben.

  Wat kun je verwachten als ik voor jou aan het werk ga?

  • Persoonlijke aanpak met aandacht voor jouw bedrijf en wensen
  • Inventarisatie van de producten of diensten die je verkoopt
  • Desgewenst meedenken met jouw business: hoe kun je jouw omzet vergroten?
  • Maken van een plan van aanpak / to do list
  • Technisch optimaliseren van de website
  • Het schrijven van unieke content
  • Continue monitoring en optimalisatie

  Interesse in SEO Huizen?

  Heb je interesse om jouw website te laten optimaliseren? Heb je vragen over bijvoorbeeld de kosten? Neem dan vrijblijvend contact op!!

  NB. Vaak is het zo dat websites waaraan gewerkt wordt opeens via onverwachte hoek aanvragen krijgen. Zo kreeg een winkelbeveiligingsbedrijf opeens veel aanvragen naar klantentellers en een muziekwinkel onverwacht veel aanvragen naar de reparatie van digitale piano’s. (Beiden voorbeelden van onverwachte no. 1 noteringen in Google) Zo kan een bedrijf zijn aanbod van producten en diensten ook aanpassen aan de vraag die via de website ontstaat!

Comments are closed.